Om du köpte en prenumeration från Kasperskys webbplats

Om du har köpt din prenumeration i Kasperskys webbutik skapades ditt My Kaspersky-konto i samband med att köpet slutfördes. My Kaspersky-konto krävs för att aktivera din prenumeration på olika enheter och för att hantera din prenumeration. Du kan aktivera din prenumeration genom att logga in på din My Kaspersky-konto från enheten som du installerar programmet på.

Så här aktiverar du en prenumeration på dina enheter:

1. Kontrollera inkorgen för den e-postadress du angav när du gjorde ditt köp. Det bör finnas två e-postmeddelanden från Kaspersky: ett kvitto och instruktioner för att slutföra aktiveringen av din prenumeration.
  2. Klicka på länken Gå till My Kaspersky i e-postmeddelandet med instruktioner för att slutföra skapandet av ditt konto och logga in.
  3. Klicka på Ladda ner i fönstret för prenumerationsinformation för att ladda ner appen till din enhet.

Fönster för att ladda ner programmet från ditt konto

Prenumerationer

4. Installera programmet.

När installationen är klar kommer programmet automatiskt att ansluta till ditt konto och aktiveras enligt den prenumeration du har köpt.

När en prenumeration förnyas kommer dess utgångsdatum att uppdateras automatiskt inom 24 timmar på alla enheter som har aktiverats för denna prenumeration och är länkade till ditt My Kaspersky-konto.

Om du köper en prenumeration från Kasperskys webbutik börjar prenumerationsperioden från köptillfället.